Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.6.2014 Zápas ročníku 1964 - Staří Páni Slavičín

8. 6. 2014

Sobota 7.6.2014 - Slavičín, 16.00 hodin SEČ

V sobotu se odehrál duel padesátníků proti místnímu výběru, hráči FC TVD si zavzpomínali na staré dobré fotbalové časy !

V sobotu 7. června se udála na hřišti FC TVD Slavičín velká fotbalová slavnost, když hráči ročníku 1964 - Jiří Váňa, Alois Strnad, Jiří Pres, Olda Kozubík, Karel Hověžák, Ladislav Obadal, Olda Kupčík a další se dožívají v tomto roce významného jubilea padesáti let, které chtěli oslavit společně se svými spoluhráči přímo na hřišti.

V minulosti tato generace proslavila slavičínský fotbal především skvělými výsledky v žákovských a dorosteneckých kategoriích, které v osmdesátých letech znamenaly v bývalém Československu obrovský pojem, žáci se stali několikrát přeborníky Jihomoravského kraje a startovali na M ČR v Chebu, dorostenci to dotáhli až do celostátní ligy a na utkáních tohoto týmu v utkáních se Spartou, Slávií či Bohemkou se ve slavičínských ochozech tísnilo kolem dvoutisícovky diváků. Většina hráčů později působila i ve druholigových klubech a také v regionálních týmech na Valašsku.  

 

Ročník 1964 - Staří Páni Slavičín 4 : 4 ( 2:2 )

Branky : Domácí - Kupčík O., Šandor J., Obadal L., a Váňa J.

               Hosté - Haraga F., Dorůšek M., Both M. a Strnad M.

Soupisky mužstev :

Ročník 1964 - Pres J., Machů Vl., Pastorek P., Strnad A., Váňa J., Obadal L., Hověžák K.,  Kupčík O., Tlušťák H., Štach J., Kalík M., Koseček P., Hrbáček P., Barcuch Vl., Šandor J. a Ptáček M.

St.páni - Ocelík A., Smolek J., Argaláš L., Málek J., Strnad M., Vaněk M., Both M., Frýzelka R., Munster B., Valenta Z., Haraga F., Dorůšek M., Bartoš R., Abrahám P., Majc O., Staněk R., Divila J. a Lukáš P.

 Fotky najdete :

http://slavicin.rajce.idnes.cz/50_ze_Slavicina_a_okoli_si_zahrali_fotbalek_7-6-2014/
 
a ještě další zde...
 
http://adamekpresuj.rajce.idnes.cz/Fotbalova_padesatka/
 

Náhledy fotografií ze složky Zápas padesátníků