Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Pitín - Legendy Slavičín 2 : 6

11. 8. 2014

FC Pitín - Legendy Slavičín    2 : 6

Branky Slavičína - Abrahám P. 3x; Váňa J.,Staněk R. a Divila J.

Hráči FC TVD předvedli především ve druhé půli výborný výkon ! 

V sobotu 9. srpna 2014 se v krásném sportovním areálu v Pitíně hrálo přátelské fotbalové utkání mezi domácím týmem a výběrem slavičínských internacionálů. V první půli si hráči FC TVD vytvořili několik dobrých příležitostí, které ale trestuhodně neproměnili. Pitínský celek měl ve svém kádru o hodně mladší fotbalisty a obranu Slavičanů zaměstnával především třetiligový rozhodčí Ogrodník. Do kabin se tak nakonec odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločasu naskočil do sestavy Slavičína Milan Both a hru náležitě rozhýbal. Během deseti minut Valaši vstřelili tři branky a prakticky rozhodli o výsledku utkání. Jejich strojová kombinace ale pokračovala i nadále a skóre se zastavilo až na stavu 0:6. V závěru se přeci jen snaživému domácímu týmu podařilo vstřelit dvě branky, ale výkon slavičínských ve druhém poločasu byl opravdu excelentní. Dalším soupeřem internacionálů FC TVD bude Nová Dubnice nad Váhom a v jednání jsou i utkání se Štítnou nad Vláří a s Bylnicí.

Sestava Slavičína : Ocelík A. - Staněk R., Šandor J., Majc O., Strnad A.,  Frýzelka R.,Argaláš L.,Strnad M.,SmolekJ.,Koseček P.,Váňa J., Abrahám P., Divila J.,Kováč P., Both M. a Valenta Z.  

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pitín 2014