Jdi na obsah Jdi na menu
 


Internacionálové FC TVD si v Nevšové zastříleli

23. 8. 2015

Sobota – 16.8.2015, Nevšová

V utkání fotbalových vysloužilců z Nevšové a Slavičína padlo deset branek, domácí tým zlobil favorita je v první půli.

TJ Sokol Nevšová - FC TVD Slavičín 2:8 (2:3)

Branky: Abrhám 3, Málek 2, Smolek, Strnad M. a Heiník

 

 V nedělním odpoledni se hrál na skvěle připraveném hřišti v Nevšové duel starších pánů, soupeřem domácímu týmu byl tým Internacionálů FC TVD Slavičín. Zápas byl předzápasem premiérového vystoupení nevšovského klubu v krajských soutěžích. Hostující celek byl v utkání velkým favoritem, vždyť řada hráčů hrála divizní soutěže a snaživý celek Nevšové se s ním především v držení míče nemohl rovnat. Úvod utkání také patřil hostím, kteří brzy vedli již o tři branky. Domácí mužstvo se však nevzdalo a z rychlých brejků překonalo brankáře Valentu. Když Slavičané do půle pohrdli dalšími brankovými příležitostmi, tak se odcházelo do kabin za stavu 2:3, což byl pro Nevšovjany velmi lichotivý výsledek.

Do druhé půle trenéři patrně domluvili slavičínským hráčům, kteří přepnuli na vyšší obrátky a na branku Nevšové se valil jeden útok za druhým. Fotbalisté FC TVD se konečně začali prosazovat i v koncovce a obrana domácích často jen přihlížela povedeným akcím Slavičanů. Ti nakonec ve druhé půli nastříleli pět branek, zatímco domácí tým se příliš na dostřel Valentovy branky nedostával. Utkání se hrálo v přátelském duchu a odřídil jej s přehledem divizní sudí Poláček. Hráči FC TVD se dále představí v pátek 28.8. 2015 v dalším utkání ve slovenské Nové Dubnici nad Váhom, která je družebním městem Slavičína.

Slavičín : Valenta - Fryzelka, Šandor, Málek, Arrgaláš, Ptáček M. ml., Strnad M., Bartoš, Heiník, Smolek, Abrhám - Kováč P. ml.

-kos- 

 

Náhledy fotografií ze složky Foto z Nevšové 8/2015