Jdi na obsah Jdi na menu
 


Již 32. ročník Štěpánského turnaje byl vylosován

14. 12. 2014

SLAVIČÍN: V turnaji startuje opět osm celků, prvenství z loňského roku obhajují Kovaříci, kteří ve finále zdolali hrádeckou Závadu

V tradičním čase a tím je 26. prosinec se koná ve slavičínské sportovní hale již 32. ročník klání ve futsalu pod názvem Štěpánský turnaj. Ten se svojí bohatou historií řadí mezi nejstarší turnaje v České republice a bývá místními příznivci sálového fotbalu hojně navštěvován. Hrát se bude také o putovní pohár, který věnovalo město Slavičín. Turnaj byl ve čtvrtek 4. prosince v pivnici Slavičan vylosován a opět se bude soutěžit ve dvou skupinách po čtyřech účastnících, odkud dva týmy postupují do semifinálových bojů. Jedinou změnou v pravidlech je skutečnost, že se bude finálový duel v případě remízového stavu prodlužovat o 5 minut a platí tzv. "zlatý gól" a poté by přišly na řadu až případné penalty.

Na palubovce se tak znovu představí fotbalové osobnosti z celého regionu, tou největší bude zcela jistě hráč ligové Příbrami Josef Hnaníček, který se představí v dresu Hugonů. Na hrací ploše ale uvidíme i některé borce místního FC TVD jako Ondru Školníka, Filipa Macka, Tomáše Švacha a další. V řadě týmů se objeví i futsalisté Jerevanu či hráči z amatérské futsalové ligy AFLS. Letošní Štěpánský turnaj pořádá celek HOPY a zahajovacím duelem bude v 8,30 hodin souboj TVD a týmu Hugonů.

Los Štěpánského turnaje:

Skupina A :

TVD

HUGONI

ZÁVADA

HADRÁŘI

Skupina B:

PANELÁKY

HOPA

ZAHRADNÍ

KOVAŘÍCI