Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní turnaj v Uherském Hradišti

11. 12. 2010

 

Fotbaloví internacio-nálové hráli 4.12.2010 na Memoriálu Z. Jánoše !

 

Slavičínští Internacionálové FC TVD odehráli turnaj v Uherském Hradišti se soupeři zvučných jmen !
V hradišťské sportovní hale zahájili turnaj Slavičané s domácí Slováckou Slavií Uh. Hradiště prohrou 8:1,
dále pak se slovenským Spartakem Trnava 4:4 a mistrem České republiky z roku 1986 - FC Vítkovice  0 : 2
 
 
Pár fotek najdete :
 
http://lolas.rajce.net/Turnaj_v_Hradisti_2010
 
 
http://www.idobryden.cz/fotogalerie/mezinarodni-turnaj-internacionalu-11dd6ff4-534e-102e-989f-00e0814daf34/

 

 

O turnaji napsal pořadatel  :

 

Uherské Hradiště - Internacionálové Slovácké Slavie Uherské Hradiště ovládli premiérový ročník Mezinárodního turnaje internacionálů, který pokračuje v desetileté tradici Memoriálu Zdeňka Jánoše. Kadlec a spol. nepoznali hořkost porážky a navíc výrazně promluvili i do vyhlašování individuálních cen. Kaňkou byla jen inzultace sudího trnavským Gregorem...

 

„Memoriálové klání jsme ukončili po deseti letech, putovní pohár předali do trvalého držení Evě Jánošové a založili „novou“ tradici. Zdeněk zůstane navždy v našich srdcích, nezapomeneme,“ vzhlíží směrem k nebi Karel Kuba, kouč internacionálů Slovácké Slavie.

 

Jeho výběr od počátku prokazoval, že nebere nic jiného než vítězství. Jako první si vychutnal Slavičín, kterému nasázel osm „banánů“, když se dokonce jednou mezi střelce zapsal gólman Barcuch. „Z penalty? Kdepak. Prostě si nečekaně naběhl a prásknul to tam,“ usmívá se Kuba.  „Slavičín doplatil na snahu hrát s námi otevřenou partii. Kluci jeho obranu místy rozebírali do posledního šroubku.“ Souboj s Vítkovicemi už byl podstatně vyrovnanější. „To byl vyloženě taktický boj, ve kterém jsme sklízeli ovoce za zodpovědnou hru dozadu a výborný výkon Baryho (gólman Barcuch - pozn. autora). Pochytal hned několik tutovek,“ smekl před nestárnoucím čarodějem v rukavicích Kuba.

 

Matematika před posledním měřením sil s Trnavou byla jasná. Jelikož Slováci překvapivě ztratili body za remízu se Slavičínem, Slovácké Slavii stačila k prvenství plichta. Jenže Kubova parta šla po třech bodech jako lev po „flákotě“. „Kluci sice zpočátku spálili dvě šance, ale pak už se nemýlili a utekli soupeři na 3:1. Trnava se pak už pouze dokázala dotáhnout na rozdíl jednoho gólu, ale pokaždé jsme jí zase odskočili o dva,“ těšilo Kubu. Kaňkou duelu s přívlastkem finálový byla inzultace sudího trnavským Pavlem Gregorem, který za stavu 3:4 neudržel nervy na uzdě... „Když sudí správně odpískal aut pro nás, považoval jeho verdikt za chybný a v návalu vzteku jej žduchl, až spadl na zem. Po červené kartě skončil předčasně ve sprše,“ popsal incident lodivod.

 

Ve vloženém střetnutí porazili internacionálové Slovácké nad 50 let (Kroebl - Flašar, Botek, Kromsián, Nožička, Horníček, Flíbort, Vajčner) prvoligové fotbalistky 1.FC Slovácko 10:7. Nejlepším gólmanem turnaje byl vyhlášený Pavel Barcuch, hráčem Libor Bůžek. „S rokem 2010 se rozloučíme po vánočních svátcích v Trnavě, kde obhajujeme loňské prvenství. A doufám, že obhájíme. Současný mančaft totiž nemá chybu,“ je přesvědčený Kuba.

 

Zrcadlo výsledků, Slovácká Slavia - Slavičín 8:1, Hlahůlek 2, Bůžek 2, Hábl, Ježek, Melichárek, Barcuch, - Vítkovice 2:0, Bůžek, Kadlec, - Trnava 5:3, Ježek 2, Hábl, Bůžek, Hlahůlek, Trnava - Vítkovice 7:3, - Slavičín 4:4, Vítkovice - Slavičín 3:0.

 

UH. HRADIŠTĚ: Barcuch (Kroebl) - Kadlec, Bůžek, Valčík, Melichárek - Hlahůlek, Ježek - Hábl, J. Litoš - Červinka.