Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpánský turnaj znovu opanovali Kovaříci

1. 1. 2016

Celek Kovaříků vyhrál klání potřetí v řadě, nejlepším hráčem turnaje se stal bývalý futsalový reprezentant Ivo Světlík z týmu TVD

Vítej zlatý hattricku, si mohou zanotovat hráči Kovaříků, kteří znovu opanovali klání ve 33. ročníku Štěpánského turnaje ve Slavičíně. Ten se letos vyznačoval nástupem dravého mládí a na palubovce jsme kromě zkušených harcovníků, mohli zahlédnout i patnáctileté vycházející hvězdičky - Číže, Zvoníčka nebo Salajku. Samotné boje ve skupinách přinesly nejvyrovnanější turnaj v historii, kdy řada duelů skončila pouze jednobrankovou výhrou a osudech zápasů se častokrát rozhodovalo až v samotném závěru. V A skupině dominoval tým Kovaříků, se kterým se štěstím proklouzlo do semifinále TVD před místními Paneláky. V B skupině dominoval tým Hadrářů před hrádeckou Závadou, Černý Petr tentokrát vyšel na pořádající Hugony, kterým letos citelně chyběl prvoligista z Příbrami Jožka Hnaníček.

V semifinálových duelech si Kovaříci snadno poradili s hrádeckou Závadou, ve druhém semifinálovém utkání rozhodl nejlepší hráč TVD a také celého turnaje Ivo Světlík o postupu jeho týmu do finále a na Hadráře tak zůstal jen rozstřel o třetí místo. V něm ale byli hráči Hadrářů úspěšní, neboť Závada ani jednou ze čtyř pokusů netrefila branku. Finálové utkání bylo opakováním toho loňského a znovu v něm dominovali Kovaříci, které střelecky táhli Martin Holek s Petrem Švajdou. Finálový duel nakonec skončil výhrou obhájců prvenství 4:1, když TVD korigovalo výsledek až v samotném závěru. Celý turnaj provázela skvělá divácká kulisa a bylo se opravdu na co dívat. Pořadatelé z týmu Hugoni děkuji za pomoc hlavnímu sponzoru turnaje, firmě Nicoma - zastoupenou panem Romanem Machalem a také luhačovické firmě ENBI, kterou řídí Adam Chmela. Letošní Štěpánský turnaj je tedy již historií, ten příští 34. ročník, pořádají borci z TVD.

Konečné pořadí Štěpánského turnaje:

1.Kovaříci
2.TVD
3.Hadráři
4.Závada
5.Paneláky
6.Hugoni
7.HOPA
8. Zahradní

Nejlepší hráč: Ivo Světlík - TVD
Nejlepší brankář: Aleš Ocelík - Kovaříci
Nejlepší střelec: Martin Holek - Kovaříci

-kos-

Fotky najdete : http://pekosan.rajce.idnes.cz/Stepansky_turnaj_2016/

 

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj 2015