Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra v Dubnici na svátek SNP

3. 9. 2014

Slavičínští fotbaloví internacionálové zvítězili na Slovensku

Hráči FC TVD v utkání družebním měst podali v Nové Dubnici nad Váhom velmi dobrý výkon, odveta se hraje na konci září na Valašsku.

 

Velmi dobrým výkonem se v pátek 29. srpna 2014 prezentovali ve slovenské Nové Dubnici nad Váhom slavičínští fotbaloví internacionálové. Na Slovensku byl státní svátek a také 70. výročí SNP, který chtěl domácí tým důstojně oslavit a poskládal tak velmi silnou sestavu i s Rumanem (dříve Bojkovice) a Ondrejíkem (dříve Štítná). Valaši přicestovali k Váhu také ve velmi dobrém složení, posíleni o Romana Hlavičku z Újezda a řadu aktivních fotbalistů, v čele s Milošem Vaňkem, Milanem Bothem a Petrem Lukášem.

Samotné utkání družebních měst přineslo velmi hezkou podívanou, Dubnica v úvodu spálila velkou šanci a hráči FC TVD dvakrát neproměnili samostatné nájezdy. V rozmezí pěti minut se však trefili Šándor s Abrhámem a do kabin se odcházelo za dvoubrankového vedení Valachů. Domácí tým ve druhém poločasu zvýšil své obrátky, ale obrana Valachů odolávala, pak ale přišel poměrně laciný kontaktní gól. Naštěstí Roman Hlavička vzápětí vrátil dvoubrankové vedení, domácím se podařilo snížit až v samotném závěru utkání. Výhra Slavičanů je ale naprosto zasloužená a na slovenské půdě předvedli kvalitní hru. Odveta je naplánována na slavičínské hřiště na sobotu 27. září 2014 od 15 hodin.

 

Internacionálové MFK Nová Dubnica n/V (SK) - Internacionálové FC TVD Slavičín  2:3 (0:2)

Branky Slavičína: Šándor, Abrhám a Hlavička

 

Sestava Slavičína:

Kolařík - Heiník, Vaněk, Málek, Argaláš, Lukáš, Suchý, Šándor, Both, Hlavička, Abrhám, Koseček, Divila, Belžík a Valenta

-KOS-