Jdi na obsah Jdi na menu
 


XI.ročník Velikonočního turnaje - 2015

5. 4. 2015

XI.Ročník Velikonočního turnaje - Memoriál Jožky Štrbáka již zná svého dalšího vítěze !

 

4.4.2015, Sportovní hala ve Slavičíně

Turnaj vyhrálo mužstvo TVD-HUGONI po dramatickém finále s HOPOU až na pokutové kopy.

Bílá sobota patří ve slavičínské sportovní hale vždy futsalovému klání hráčů nad 35 let a nejinak tomu bylo i letos, kdy se uskutečnil již XI. ročník Velikonočního turnaje. Ten se zároveň hraje jako memoriál Jožky Štrbáka, rodáka z Vysokého Pole a bývalého vynikajícího brankáře Slavičína, Slušovic a Vlachovic. Do haly se v sobotu sjelo sedm týmů, kdy nováčky byly celky místní Maracany a také výběr Amatérské futsalové ligy (AFLS). Mužstva byla rozdělena do skupin A a B, odkud dva nejlepší týmy postupovaly do semifinálových bojů.

V A skupině dominovaly celky Nevšové a Hugoni TVD, příliš se nedařilo obhájci prvenství Zahradní, která v úvodním derby jen uhrála bezbrankovou remízu s Maracanou. Nutno podotknout, že Zahradní ale letos disponovala nejstarším kádrem v turnaji. V B skupině byla dominantní omlazená HOPA, která hravě zvládla své úvodní duely. O druhém postupujícím do semifinále nakonec rozhodl větší počet vstřelených branek pro Divnice a slzy pro pláč tak zůstaly celku AFLA MIX.

V úvodním semifinále Nevšová dlouho trápila favorizovanou HOPU a byla blízko senzačního postupu do finále. O něj přišla dvě sekundy před koncem, kdy HOPA vyrovnala při power play a v následných penaltách zklamal u Nevšové její kanonýr Petr Šoman. Ve druhém semifinále šly Divnice nejlepším hráčem turnaje Gabrišem Divnice brzy do vedení, ale zkušený celek Hugoni TVD dokázal průběh semifinále otočit a dokázal vyhrát 3:1. V rozstřelu o třetí místo vybojovaly bronz Divnice, když jako jediný neuspěl nevšovský Pepa Hradil. Finálový duel přinesl kvalitní podívanou, HOPA byla častěji na míči, ale Hugoni TVD vyráželi do nebezpečných kontrů. Poločas skončil remízou, stejně jako celý duel 2:2 a o vítězi museli rozhodovat penalty.V nich si vylámal zuby na brankáři Šándorovi Milan Kovařík a z vítězství se tak mohl radovat celek Hugoni TVD. Turnaj spolehlivě odřídila dvojice rozhodčích Jirka a Standa Belžíkovi a turnaj komentovali Zdeněk Fojtík a Arnošt Gorecký. Poděkování patří pořadatelům z týmu Hugoni TVD a všem dalším, kteří se na XI. ročníku jakkoliv podíleli.

Děkujeme za podporu : Městu Slavičín; SK Slavičín, NICOMĚ ; HOPĚ a BTH !

 

Pořadí mužstev v turnaji :

1) TVD-HUGONI

2) HOPA

3) DIVNICE

4) NEVSOVÁ

5) AFLS-MIX

6) ZAHRADNÍ

7) MARAKANÁ

Nejlepší hráč turnaje : Pavol Gabriš

Nejlepší střelec turnaje : Milan Both

Nejlepší brankař turnaje : Karel Škoda

Turnaj spolehlivě odřídila dvojice rozhodčích Jirka a Standa Belžíkovi.

Moderovali - Fojtík Zdeněk a Gorecký Arnošt

Všem moc děkujeme.....

A.s.

fotky najdete zde :
http://lolas.rajce.net/Fotky_Velikonoce_2015
 

Turnaj ve výsledcích :

Mužstvo   Mužstvo Výsledek
MARAKANÁ : ZAHRADNÍ 0 : 0
TVD-HUGONI
: NEVŠOVÁ 3 : 3
AFLS-MIX : HOPA 0 : 3
MARAKANÁ : NEVŠOVÁ 1 : 10
TVD-HUGONI : ZAHRADNÍ 7 : 1
DIVNICE : HOPA 1 : 4
MARAKANÁ : TVD-HUGONI 2 : 10
NEVŠOVÁ : ZAHRADNÍ 5 : 2
AFLS-MIX : DIVNICE 3 : 3
       
Semifinále
TVD-HUGONI : DIVNICE 3 : 1
HOPA : NEVŠOVÁ 3 : 2 (P)
o 3.místo - pokutové kopy
DIVNICE : NEVŠOVÁ 3 : 2
Finále
TVD-HUGONI : HOPA 3 : 2 (P)

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky XI.ročník Velikonočního turnaje 2015