Jdi na obsah Jdi na menu
 


IX.ročník tenisového turnaje Legendy open vyhrála dvojice bratrů Ptáčkových

17. 9. 2017

SLAVIČÍN. V devátém ročníku tradičního tenisového turnaje si pomyslnou palmu vítězství odváží po zásluze bratrská dvojice Ptáčků

 

V sobotu 9. září 2017 se na antukových kurtech v areálu Oáza ve Slavičíně odehrál již devátý ročník tradičního turnaje v deblu pod názvem Legendy open. Letošního klání se ve větrné loterii zúčastnilo pět deblových párů, které se utkaly systémem každý s každým. Prvenství obhajovala z loňského ročníku slavičínsko - litvínovská dvojice Petr Koseček a Libor Matějovič. Ta hned v úvodním duelu málem prohrála s dvojicí Alois Strnad - Jaromír Smolek, ale obhájci prvenství nakonec dokázali odvrátit pět mečbolů.

 

V dobré formě zastihl letošní turnaj brněnskou dvojici bratří Ptáčků, kteří byli i věkově nejmladším účastníkem turnaje. Solidní výkony předváděl i pár Libor Argaláš a Zdeněk Šiška, který nakonec skončil na velmi lichotivém třetím místě. Překvapením byly i poměrné slušné výkony dvojice Milan Both a Rostislav Fryzelka. V rozhodujícím duelu celého turnaje Milan a Petr Ptáčkovi porazili Petra Kosečka a Libora Matějoviče po tuhém boji dvakrát 6:4 a poprvé v historii tak získali prvenství v tomto turnaji. Letošní turnaj se vydařil a pořadatelé se již těší na jubilejní desátý ročník.

Pořadatelé a všichni hráči děkují za podporu Města Slavičína !

 

Výsledky Legendy open 2017:

 

1. Milan Ptáček - Petr Ptáček

2. Petr Koseček - Libor Matějovič

3. Libor Argaláš - Zdeněk Šiška

Fotky najdete : http://lolas.rajce.net/Tenis_turnaj_2017_Legendy_Open

 

Kos...

 

Náhledy fotografií ze složky Legendy Open 2017